Double trouble

maj 27, 2010

Bibliotekssystemet er ikke tilgængeligt fra hjemmesiden i øjeblikket på grund af systemarbejde. Det kan man læse, hvis man besøger Københavns Tekniske Biblioteks hjemmeside i disse dage.

Bibliotekssystemer skal bare virke. Det gør vores næsten også, men i denne her forbindelse er næsten bare ikke godt nok. Det er ganske enkelt for dårligt.

Det hele begyndte som en banal fejl, men udviklede sig i løbet af et par dage til noget, der lignede det totale sammenbrud. På et tidspunkt ville serveren slet ikke starte og først dagen efter om eftermiddagen, var vi oppe og køre nogenlunde normalt igen. Jeg ved ikke hvad vi skulle have gjort, hvis det ikke var for vores fantastiske it-folk. Faktisk var vi uden bibliotekssystem i 3 hele arbejdsdage.

Vi har stadig den samme fejl på serveren, som da vi begyndte operationen, men vi er blevet en hel del klogere på patientens sande tilstand, og meget tyder på at vi netop nu oplever begyndelsen til enden på et meget fint system.

I den nærmeste fremtid må vi diskutere, hvordan vi skal komme videre. Det bliver spændende og to ting er sikkert. Vi ønsker ikke at gå ned i standard, og det bliver hånd i hånd med it-afdelingen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: