Biblioteks tour

september 20, 2010

I pausen før det nye semester var hele bibliotekets personale på en tur til Holland for at besøge tre biblioteker, som hver på sin måde arbejder med vigtige områder i forhold betjening af og kommunikation med brugerne. Det vil der komme mere om, når gruppens arbejdsrapport fra turen er færdig.

Netop i disse dage er jeg som en del af en arbejdsgruppe fra DEFF på tur til Boston og Chicago for at besøge nogle store biblioteker her, biblioteker der også hver på deres måde er banebrydende i vores verden. Også kommer der mere om her på siden.

Lige før sommerferien deltog en af vores kolleger i det fællesnordiske samarbejde Nordinfolits sommerskole, som handlede om web 2.0 i sammenhæng med undervisning.

Det er vigtigt for os og Ingeniørhøjskolens bibliotek at vi deltager i det arbejde, hvor vi kan måle vores indsigt og viden med kolleger fra andre kulturer. På den led er vi med til at sikre, at vores eget bibliotek holder sig på højde med udviklingen i de lande vi sædvanligvis sammenligner os med, som man ville sige, hvis man var politiker.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: