Koks på hjemmesiden

november 4, 2010

Der sker underlige ting på forsiden af vores hjemmeside for tiden. Nogle gange er der én søgebjælke, andre gange to, og alt i alt ser det hele meget mere amatøragtigt ud, end det plejer.

Det har selvfølgelig en årsag, som skal findes i, at vi arbejder på at gøre forsiden bedre. Brugervenlig, er vist det rette ord i den her sammenhæng, men lad mig bare slå fast, vi arbejder på at gøre det nemmere at finde brugbare “ting” på siden.

Den største forandring er den nye søgebjælke til bibliotekskataloget, som kommer til at dominere forsiden. Det er den, der har været on og off de seneste par dage. Nu prøver vi at gøre den færdig i det skjulte.

En anden stor forandring er at vi helt fjerner rubrikken nyheder. I stedet vil vi, i det omfang der er nyheder, skrive om dem en efter en i det det tempo, de sker.

En tredie ting er indgangen til “Book en bibliotekar”, som ændrer navn til “Spørg biblioteket”. Målet er, at det skal være lettere at kontakte biblioteket, når man ikke lige er på campus.

Vi skærer også noget væk og lægger andet til. Det vil jeg ikke komme nærmere ind på nu, men det bliver spændende at se, om der er nogen der opdager det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: